Prikkelende vragen Tijdens de uitgebreide diners wordt niet alleen ontzettend lekker gegeten. Van tevoren heeft ieder voor zich doelen geformuleerd (afgezien van dat lekkere eten), en eventueel doelen voor het team. Alette Lammers, naast Robs vrouw ook communicatietrainer, evalueert tussentijds hoe het gesteld is met deze doelen. Dat doet ze op ontspannen wijze, maar ze aarzelt niet om waar nodig met prikkelende vragen precies tot de kern van de zaak te komen. Alette: ‘Ik hou altijd in gedachten wat de groep nodig heeft en let op de groepsdynamiek. Groepen gaan hier (nog) sterker weg dan ze kwamen, en zijn zich bewuster van hun eigen kracht.’ Eventueel kan ze de evaluatie uitbreiden met een (communicatie)training; de boerderij is voorzien van een heuse trainingszolder. Maar de omringende natuur leent zich ook perfect voor een heisessie. Hoewel dat in de Limousin eerder een bossessie zal zijn. Out of the box Een ‘break’ is het zeker, je verblijf bij Kookstudio Frankrijk. Door het intensieve koken, afgewisseld door ontspanning in de vorm van culinaire excursies, wandelen en fietsen in de groene omgeving, de gastvrijheid van zowel Rob als Alette en de uitgebreide diners aan de picknicktafels in de buitenkeuken, ben je er als team helemaal uit. Out of the box in het kwadraat. Kijk voor meer informatie over een kookweek bij Kookstudio Frankrijk op www.kookstudioFrankrijk.com. Is Frankrijk toch te ver weg? Koken met collega’s kan ook dichter bij huis, in de Amsterdamse versie van Kookstudio Frankrijk: Kookstudio Amsterdam! Iets minder ruim van opzet dan de Franse boerderij, maar Robs keuken in de populaire Pijp is wel net zo gezellig en professioneel. Zie www.kookstudioamsterdam.nl. Business BREAK mei 2012 13 Pagina 12

Pagina 14

Heeft u een magazine, online publisher of digi gebruiksaanwijzingen? Gebruik Online Touch: mailing naar een online publicatie converteren.

BB2012 Lees publicatie 18Home


You need flash player to view this online publication