Kwaliteit en duurzaamheid, van boon tot kopje. Bij Beyers hebben we alles te danken aan een pareltje van de natuur: de koffieboon. Logisch dus dat we ons boontje willen bijdragen aan het behoud ervan. Daarom ontwikkelen we innoverende producten op een maatschappelijke verantwoorde manier. Producten die u als milieubewuste koffiedrinker steeds 100% tevreden willen stellen. Het meest duurzame voorbeeld van deze aanpak? BénéCafé. BénéCafé, de beste keuze voor onze planeet, de beste keuze voor uw koffiepauzes. BénéCafé bestaat uit uitstekende melanges die het resultaat zijn van de beste bonen, verwerkt met heel veel passie en vakmanschap. Elk kopje BénéCafé zorgt zo voor een heerlijke koffiebreak, goed voor u én de planeet! Bij de teelt, de productie én de verpakking gaan we volledig voor de duurzame aanpak, op basis van deze drie beloften: l BénéCafé is verpakt in een revolutionaire bio-based verpakking l BénéCafé is CO2-neutraal geproduceerd l BénéCafé bevat 100% Rainforest AllianceTM gecertificeerde koffie De voordelen van BénéCafé op een rijtje. l Elk kopje BénéCafé dat in uw bedrijf wordt geschonken zal van absolute topkwaliteit zijn en dus gewoon perfect smaken! l Door te kiezen voor BénéCafé als bedrijfskoffie steunt u een product dat op een meer duurzame wijze geproduceerd is, met minder CO2-uitstoot. l Uw bedrijf zorgt er mee voor dat ook toekomstige generaties kunnen blijven genieten van een perfect kopje duurzame koffie. l Uw bedrijf onderschrijft eens te meer de eigen duurzame ondernemingsfilosofie, wat uw medewerkers en klanten zeker zullen opmerken. U wilt BénéCafé graag uitproberen? Stuur een email naar benecafe@beyers.eu , laat u gegevens achter en als kennismaking bezorgen wij u 1kg BénéCafé gemalen gratis. Heeft u een smartphone? Scan dan snel deze code en laat u inspireren door Bénécafé. Pagina 31

Pagina 33

Interactieve efolder, deze magazine of krant is levensecht online geplaatst met Online Touch en bied het digitaal bladerbaar uitgeven van digi-uitgaves.

MSM0612 Lees publicatie 19Home


You need flash player to view this online publication